tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kauko Röyhkä & Juha Metso: Ville Haapasalo - Et kuitenkaan usko.. Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä

Suomalaisemme Venäjällä - Ville Haapasalo - kertoo uskomattomia tarinoitaan ja muistojaan opiskelujensa ja uransa alkuvaiheista itäisessä naapurimaassamme  tässä haastattelujen muotoon puetussa kirjassa. Vauhdikkaiden tapahtumien ja uskomattomien stoorien lisäksi kirjasta löytyy joukko upeita Juha Metson valokuvia Ville Haapasalosta ja Venäjältä.

Kirjan lisäotsikkokin "Et kuitenkaan usko" antaa jo lisämakua, siitä millaisia juttuja Ville kirjassa kertoo. Toki hyvässä tarinassa kuuluukin olla joustoa mukana - ilmeisen erityisesti tämä kuuluu venäläiseen juttuperinteeseen. Moneen Ville onkin ehtinyt mukaan ja erilaisista sopista ja kiipeleistä selvinnyt. Upea juttu. Hattua nostan uralle ja konstailemattomalle asenteelle, joka kirjasta hienosti välittyy. Tämä kirja on matka erilaiseen kulttuuriin ja maahan, jota ei enää ole olemassa. Venäjä on muuttunut 90-luvun vuosista. Aika aikaa kutakin..





Kauko Röyhkä & Juha Metso (2013) Ville Haapasalo - Et kuitenkaan usko.. Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä. Docendo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti